Antioxidant activity of spices in meat products.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of spices in meat products. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Selected problems of nutraceutical and functional food / ed. by Tadeusz Trziszka, Łukasz Bobak, Małgorzata Kaźmierska Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011, S. 127-137, il., bibliogr, 978-83-7717-063-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Selected problems of nutraceutical and functional food / ed. by Tadeusz Trziszka, Łukasz Bobak, Małgorzata Kaźmierska, S. 127-137
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 lutego 2013 17:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 czerwca 2022 08:57 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-063-2
BPP ID: (59, 29238) wydawnictwo zwarte #29238
PBN ID (hist.): 29238
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.