Zmienność zanieczyszczenia bakteryjnego mięsa drobnego w zależności od kategorii zakładu.
Opis bibliograficzny
Zmienność zanieczyszczenia bakteryjnego mięsa drobnego w zależności od kategorii zakładu. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, KRZYSZTOF STRAWA. W: Nauka praktyce: XIV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych,Wrocław 13-15 IX 2012 S. 568, bibliogr. Wrocław, Wydawnictwo Uniwerstytetu Przyrodniczego, 2012, 978-83-7717-104-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka praktyce: XIV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych,Wrocław 13-15 IX 2012, S. 568
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwerstytetu Przyrodniczego, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 lutego 2013 09:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:07 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-104-2
BPP ID: (59, 29340) wydawnictwo zwarte #29340
PBN ID (hist.): 29340
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.