Aminy biogenne w wyrobach mięsnych surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Aminy biogenne w wyrobach mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r. [b.m.], [b.w.], 2012. - S. 19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r,
Wydawca:
[b.w.], 2012. - S. 19
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lutego 2013 12:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 29357) wydawnictwo zwarte #29357
PBN ID (hist.): 29357
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.