Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena stabilności oksydacyjnej potencjalnie probiotycznej kiełbasy surowo dojrzewającej wyprodukowanej z surowców ekologicznych.

Opis bibliograficzny

Ocena stabilności oksydacyjnej potencjalnie probiotycznej kiełbasy surowo dojrzewającej wyprodukowanej z surowców ekologicznych. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r. [b.m.], [b.w.], 2012. - S. 20.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r,
Wydawca:
[b.w.], 2012. - S. 20
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 lutego 2013 12:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:07

Identyfikatory

BPP ID: (59, 29358) wydawnictwo zwarte #29358
PBN ID (hist.): 29358

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się