Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ bakterii probiotycznych na właściwości reologiczne szynek surowo dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Wpływ bakterii probiotycznych na właściwości reologiczne szynek surowo dojrzewających. [AUT.] MONIKA SKWAREK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r. [b.m.], [b.w.], 2012. - S. 23.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r,
Wydawca:
[b.w.], 2012. - S. 23
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 lutego 2013 12:34
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:07

Identyfikatory

BPP ID: (59, 29359) wydawnictwo zwarte #29359
PBN ID (hist.): 29359

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się