Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami przetwórstwa.

Opis bibliograficzny

Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych : z podstawami przetwórstwa. [RED.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Warszawa, Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012, 553 s, Bibliogr, 978-83-09-01047-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
553 s.
Wydawca:
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, cop. 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 lutego 2013 18:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:07

Identyfikatory

ISBN: 978-83-09-01047-0
BPP ID: (59, 29390) wydawnictwo zwarte #29390
PBN ID (hist.): 29390

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się