Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ poziomu ochrony chemicznej na jakość ziarna pszenicy orkisz (Triticum spelta L.).

Opis bibliograficzny

Wpływ poziomu ochrony chemicznej na jakość ziarna pszenicy orkisz (Triticum spelta L.). [AUT.] EWA KWIECIŃSKA-POPPE, SYLWIA ANDRUSZCZAK, PIOTR KRASKA, EDWARD PAŁYS. W: 51 Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin - Państwowego Instytutu Badawczego, Poznań, 17-18 lutego 2011 : streszczenia. Poznań, [IOR-PIB], 2011. - S. 390-391.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
51 Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin - Państwowego Instytutu Badawczego, Poznań, 17-18 lutego 2011 : streszczenia,
Wydawca:
[IOR-PIB], 2011. - S. 390-391
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lutego 2013 13:23
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:07

Identyfikatory

BPP ID: (59, 29419) wydawnictwo zwarte #29419
PBN ID (hist.): 29419

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się