Chemical composition of mechanically deboned meat derived from chicken and goose.
Opis bibliograficzny
Chemical composition of mechanically deboned meat derived from chicken and goose. [AUT.] MICHAŁ GONDEK, ZBIGNIEW BEŁKOT. W: Higiena Alimentorum XXXIII : Bezpečnost a kvalita produktov hydiny, ryb a zveriny. Zbornik prednàšok a posterov, 9-11 mája 2012, Štrbskė Pleso - Vysokè Tatry Košice, Univerzita Veterinárskeho Lekárstva a Farmácie, 2012, s. 134-137, il., sum, 978-80-7148-063-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Higiena Alimentorum XXXIII : Bezpečnost a kvalita produktov hydiny, ryb a zveriny. Zbornik prednàšok a posterov, 9-11 mája 2012, Štrbskė Pleso - Vysokè Tatry, s. 134-137
Wydawca:
Univerzita Veterinárskeho Lekárstva a Farmácie, 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lutego 2013 12:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 maja 2018 11:19 |
Identyfikatory
ISBN: 978-80-7148-063-1
BPP ID: (59, 29485) wydawnictwo zwarte #29485
PBN ID (hist.): 29485
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.