Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Wpływ pH na właściwości reologiczne pian uzyskanych z albuminy wysokopienistej.

Opis bibliograficzny

Wpływ pH na właściwości reologiczne pian uzyskanych z albuminy wysokopienistej. [AUT.] MACIEJ NASTAJ. W: Żywność projektowana : designed food. Część II / red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch Kraków, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011, S. 33-45, il., bibliogr, 978-83-932389-7-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność projektowana : designed food. Część II / red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch, S. 33-45
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-932389-7-2
BPP ID: (59, 29603) wydawnictwo zwarte #29603
PBN ID (hist.): 29603

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lutego 2013 13:01
Ostatnia aktualizacja:31 sierpnia 2023 13:38

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się