Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Motywy i bariery wdrażania systemu HACCP w placówkach zbiorowego żywienia.

Opis bibliograficzny

Motywy i bariery wdrażania systemu HACCP w placówkach zbiorowego żywienia. [AUT.] JOLANTA KRÓL, EDYTA TRAPSKA, ANNA LITWIŃCZUK. W: Żywność projektowana : designed food. Część II / red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch Kraków, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011, S. 195-205, il., bibliogr, 978-83-932389-7-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność projektowana : designed food. Część II / red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch, S. 195-205
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lutego 2013 13:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:08

Identyfikatory

ISBN: 978-83-932389-7-2
BPP ID: (59, 29606) wydawnictwo zwarte #29606
PBN ID (hist.): 29606

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się