Skład chemiczny mleka w tym zawartość białek serwatkowych w zależności od systemu żywienia krów w okresie pastwiskowym.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny mleka w tym zawartość białek serwatkowych w zależności od systemu żywienia krów w okresie pastwiskowym. [AUT.] WITOLD CHABUZ, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 14.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011,
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 14
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2013 11:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 29791) wydawnictwo zwarte #29791
PBN ID (hist.): 29791
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.