Wielkość gospodarstwa jako czynnik warunkujący produkcję żywca wołowego na Podkarpaciu.
Opis bibliograficzny
Wielkość gospodarstwa jako czynnik warunkujący produkcję żywca wołowego na Podkarpaciu. [AUT.] WALDEMAR TETER, PIOTR STANEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 58-59.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011,
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 58-59
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2013 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 29829) wydawnictwo zwarte #29829
PBN ID (hist.): 29829
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.