Wpływ warunków ekstruzji na zmianę stopnia ekspandowania wybranych ekstrudatów pochodzenia roślinnego.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków ekstruzji na zmianę stopnia ekspandowania wybranych ekstrudatów pochodzenia roślinnego. [AUT.] BEATA OPYDO, LESZEK MOŚCICKI. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : materiały konferencyjne. VIII konferencja naukowo-techniczna. Białystok-Białowieża, 1998, 2-4 września S. 331-338, il., bibliogr., sum. Białystok, Dział Wydawnictw i Poligrafii, 1998, 83-86272-74-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : materiały konferencyjne. VIII konferencja naukowo-techniczna. Białystok-Białowieża, 1998, 2-4 września, S. 331-338
Wydawca:
Dział Wydawnictw i Poligrafii, 1998
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:37 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86272-74-0
BPP ID: (59, 2984) wydawnictwo zwarte #2984
PBN ID (hist.): 2984
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.