Wpływ efektywnych mikroorganizmów (EM) na zawartość przyswajalnych form fosforu, potasu i magnezu w rekultywowanym gruncie.
Opis bibliograficzny
Wpływ efektywnych mikroorganizmów (EM) na zawartość przyswajalnych form fosforu, potasu i magnezu w rekultywowanym gruncie. [AUT.] MARIA FLIS-BUJAK, GRAŻYNA ŻUKOWSKA, ANNA WÓJCIKOWSKA-KAPUSTA, STANISŁAW BARAN, MAŁGORZATA ZAWIŚLAK-PRANAGAL, GRAŻYNA PILISZCZUK, ALICJA STRZAŁKA. W: Środowiskowe aspekty produkcji roślinnej i zwierzęcej / pod red. Krzysztofa Kowalczyka Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy, 2012, S. 263-272, il., bibliogr, 978-83-7259-207-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Środowiskowe aspekty produkcji roślinnej i zwierzęcej / pod red. Krzysztofa Kowalczyka, S. 263-272
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2013 14:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:10 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-207-1
BPP ID: (59, 30040) wydawnictwo zwarte #30040
PBN ID (hist.): 30040
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.