Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Selected factors determining the content of lactoferrin, lysozyme and immunoglobulins G in bovine milk.

Opis bibliograficzny

Selected factors determining the content of lactoferrin, lysozyme and immunoglobulins G in bovine milk. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. W: A search for antibacterial agents Rijeka, Croatia, InTech, 2012, S. 107-124, Bibliogr., DOI: 10.5772/46047, 978-953-51-0724-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
A search for antibacterial agents, S. 107-124
Wydawca:
InTech, 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 kwietnia 2013 14:58
Ostatnia aktualizacja:22 października 2019 08:40

Identyfikatory

ISBN: 978-953-51-0724-8
BPP ID: (59, 30135) wydawnictwo zwarte #30135
PBN ID (hist.): 30135

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się