Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fitosterole w żywności - znaczenie i metody oznaczania.

Opis bibliograficzny

Fitosterole w żywności - znaczenie i metody oznaczania. [RED.] ANNA CIOŁEK, [AUT.] RENATA CZECZKO. W: Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin, Wydaw. UMCS, 2012, S. 453-455, bibliogr, 978-83-7784-086-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego, S. 453-455, bibliogr.
Wydawca:
Wydaw. UMCS, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 kwietnia 2013 13:17
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:10

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7784-086-3
BPP ID: (59, 30184) wydawnictwo zwarte #30184
PBN ID (hist.): 30184

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się