Fitosterole w żywności - znaczenie i metody oznaczania.
Opis bibliograficzny
Fitosterole w żywności - znaczenie i metody oznaczania. [RED.] ANNA CIOŁEK, [AUT.] RENATA CZECZKO. W: Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin, Wydaw. UMCS, 2012, S. 453-455, bibliogr, 978-83-7784-086-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego, S. 453-455, bibliogr.
Wydawca:
Wydaw. UMCS, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 kwietnia 2013 13:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:10 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7784-086-3
BPP ID: (59, 30184) wydawnictwo zwarte #30184
PBN ID (hist.): 30184
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.