Przewodnik do ćwiczeń z instrumentalnej analizy chemicznych składników żywności : dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Wyd. 2, zm. i popr.
Opis bibliograficzny
Przewodnik do ćwiczeń z instrumentalnej analizy chemicznych składników żywności : dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Wyd. 2, zm. i popr. [AUT.] JANUSZ WIERCIŃSKI. Lublin 1999, Wydaw. Akademii Rolniczej, 190 s, il., bibliogr, 83-86761-81-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
190 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 marca 2018 13:16 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86761-81-4
BPP ID: (59, 3089) wydawnictwo zwarte #3089
PBN ID (hist.): 3089
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.