Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane właściwości fizyczne błyskawicznych makaronów gryczanych.

Opis bibliograficzny

Wybrane właściwości fizyczne błyskawicznych makaronów gryczanych. [AUT.] KATARZYNA BANASIEWICZ, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: XV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVII Sejmik SKN S. 152. Wrocław, Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, 2010, 978-83-60574-91-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XV Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych : XXVII Sejmik SKN, S. 152
Wydawca:
Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 października 2013 08:36
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:13

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60574-91-1
BPP ID: (59, 30908) wydawnictwo zwarte #30908
PBN ID (hist.): 30908

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się