Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Methodological aspects of food texture measurements.

Opis bibliograficzny

Methodological aspects of food texture measurements. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Physics of agro and food products : [ICPAFP'98], Lublin, May 26-28, 1998 / ed. by Andrzej W. Stępniewski S. 70. Lublin, Polish Society of Agrophysics, 1998, 83-87385-13-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Physics of agro and food products : [ICPAFP'98], Lublin, May 26-28, 1998 / ed. by Andrzej W. Stępniewski, S. 70
Wydawca:
Polish Society of Agrophysics, 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:38

Identyfikatory

ISBN: 83-87385-13-1
BPP ID: (59, 3108) wydawnictwo zwarte #3108
PBN ID (hist.): 3108

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się