Białka serwatkowe-znaczenie, pozyskiwanie, czynniki kształtujące ich zawartość.
Opis bibliograficzny
Białka serwatkowe-znaczenie, pozyskiwanie, czynniki kształtujące ich zawartość. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Selected aspects of food quality = Wybrane aspekty jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski Radom, Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012, S. 131-139, il., bibliogr, 978-83-7789-059-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Selected aspects of food quality = Wybrane aspekty jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski, S. 131-139
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012.
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 listopada 2013 09:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:14 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7789-059-2
BPP ID: (59, 31131) wydawnictwo zwarte #31131
PBN ID (hist.): 31131
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.