Effect of jasmonic acid elicitation on selected biological properties of phenolic compounds from red lettuce leaves Lactuca sativa L.
Opis bibliograficzny
Effect of jasmonic acid elicitation on selected biological properties of phenolic compounds from red lettuce leaves Lactuca sativa L. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, URSZULA ZŁOTEK, BARBARA BARANIAK, KAROLINA WALCZAK. W: Plant - the source of research material, 3nd International Conference and Workshop, Book of Abstracts., / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Grażyna Szymczak, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa. Lublin, 16-18.10.2013 S. 226. Lublin, POLIHYMNIA, 2013, 978-83-7847-119-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Plant - the source of research material, 3nd International Conference and Workshop, Book of Abstracts., / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Grażyna Szymczak, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa. Lublin, 16-18.10.2013, S. 226
Wydawca:
POLIHYMNIA, 2013
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 listopada 2013 14:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:14 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7847-119-6
BPP ID: (59, 31171) wydawnictwo zwarte #31171
PBN ID (hist.): 31171
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.