Influence of onion skin addition on the physical and antioxidant properties of wheat bread.
Opis bibliograficzny
Influence of onion skin addition on the physical and antioxidant properties of wheat bread. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, JANUSZ LASKOWSKI. W: Book of abstracts : AQL : International conference agrophysics for quality of life, 31st May - 3rd June 2011, Lublin, Poland / [ed. by: Anna Król, Cezary Sławiński] S. 121-122. Lublin, The Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2011, 978-83-89969-56-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Book of abstracts : AQL : International conference agrophysics for quality of life, 31st May - 3rd June 2011, Lublin, Poland / [ed. by: Anna Król, Cezary Sławiński], S. 121-122
Wydawca:
The Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2014 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:15 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-56-9
BPP ID: (59, 31453) wydawnictwo zwarte #31453
PBN ID (hist.): 31453
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.