Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of onion skin addition on the physical and antioxidant properties of wheat bread.

Opis bibliograficzny

Influence of onion skin addition on the physical and antioxidant properties of wheat bread. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, JANUSZ LASKOWSKI. W: Book of abstracts : AQL : International conference agrophysics for quality of life, 31st May - 3rd June 2011, Lublin, Poland / [ed. by: Anna Król, Cezary Sławiński] S. 121-122. Lublin, The Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2011, 978-83-89969-56-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of abstracts : AQL : International conference agrophysics for quality of life, 31st May - 3rd June 2011, Lublin, Poland / [ed. by: Anna Król, Cezary Sławiński], S. 121-122
Wydawca:
The Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 stycznia 2014 10:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:15

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-56-9
BPP ID: (59, 31453) wydawnictwo zwarte #31453
PBN ID (hist.): 31453

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się