Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

System HACCP w produkcji serwatki w proszku na przykładzie spółdzielni mleczarskiej.

Opis bibliograficzny

System HACCP w produkcji serwatki w proszku na przykładzie spółdzielni mleczarskiej. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANNA LITWIŃCZUK, TOMASZ GRODZICKI, AGNIESZKA MODZELEWSKA. W: Zarządzanie jakością - Doskonalenie organizacji. Tom II / pod redakcją Tadeusza Sikory Kraków, Wydaw Naukowe PTTŻ, 2010, S. 454-466, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-929209-4-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zarządzanie jakością - Doskonalenie organizacji. Tom II / pod redakcją Tadeusza Sikory, S. 454-466
Wydawca:
Wydaw Naukowe PTTŻ, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 stycznia 2014 12:46
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:16

Identyfikatory

ISBN: 978-83-929209-4-6
BPP ID: (59, 31580) wydawnictwo zwarte #31580
PBN ID (hist.): 31580

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się