Certyfikacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Opis bibliograficzny
Certyfikacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. [AUT.] MONIKA STOMA. W: Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji / pod red. Ryszarda Knosali Opole, Polskie Towarzystwo Zarządzania Produkcją, 378-386, il., bibliogr., streszcz, 978-83-930399-5-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji / pod red. Ryszarda Knosali, 378-386
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zarządzania Produkcją
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.55 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 stycznia 2014 15:15 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptzp.org.pl/files/konferencj…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-930399-5-1
BPP ID: (59, 31632) wydawnictwo zwarte #31632
PBN ID (hist.): 31632
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.