Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Certyfikacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Opis bibliograficzny

Certyfikacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. [AUT.] MONIKA STOMA. W: Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji / pod red. Ryszarda Knosali Opole, Polskie Towarzystwo Zarządzania Produkcją, 378-386, il., bibliogr., streszcz, 978-83-930399-5-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji / pod red. Ryszarda Knosali, 378-386
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zarządzania Produkcją
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.55
Rekord utworzony:30 stycznia 2014 15:15
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:16

Identyfikatory

ISBN: 978-83-930399-5-1
BPP ID: (59, 31632) wydawnictwo zwarte #31632
PBN ID (hist.): 31632

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się