Zapewnienie bezpieczeństwa w łańcuchu żywnościowym "Od pola do stołu" w produkcji mleka spożywczego. >&rft.epage=>&rft.isbn=978-83-929209-6-0&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Zapewnienie bezpieczeństwa w łańcuchu żywnościowym "Od pola do stołu" w produkcji mleka spożywczego. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANNA LITWIŃCZUK. W: Determinaty zarządzania jakością życia. Usługi i żywność / pod red. nauk. Tadeusza Sikory i Urszuli Balon Kraków, Wyd. nauk. PTTŻ, 2012, S. 399-410, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-929209-6-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Determinaty zarządzania jakością życia. Usługi i żywność / pod red. nauk. Tadeusza Sikory i Urszuli Balon, S. 399-410
Wydawca:
Wyd. nauk. PTTŻ , 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2014 09:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:17 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-929209-6-0
BPP ID: (59, 31787) wydawnictwo zwarte #31787
PBN ID (hist.): 31787
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.