Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Variability of bacterial contamination of mutton carcasses during slaughter.

Opis bibliograficzny

Variability of bacterial contamination of mutton carcasses during slaughter. [AUT.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, WALDEMAR PASZKIEWICZ. W: Food Safety Risk Analysis - Fifty years with codex Alimentarius in the European Region. Book of Abstracts of The International Conference, 19-20 September 2013, Pulawy, Poland 51-52, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food Safety Risk Analysis - Fifty years with codex Alimentarius in the European Region. Book of Abstracts of The International Conference, 19-20 September 2013, Pulawy, Poland, 51-52
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 marca 2014 09:07
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:18

Identyfikatory

BPP ID: (59, 32048) wydawnictwo zwarte #32048
PBN ID (hist.): 32048

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się