Koncentracja cynku i cyny w musztardzie w zależności od właściwości odmianowych surowca.
Opis bibliograficzny
Koncentracja cynku i cyny w musztardzie w zależności od właściwości odmianowych surowca. [AUT.] EWA KOTIUK, BARBARA SAWICKA. W: Pierwiastki chemiczne a zdrowie : XVI Naukowa Konferencja Magnezologiczna, Lublin, 25 maja 2013. [Lublin], Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2013. - S. 68.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki chemiczne a zdrowie : XVI Naukowa Konferencja Magnezologiczna, Lublin, 25 maja 2013,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublinie, 2013. - S. 68
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 marca 2014 09:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32071) wydawnictwo zwarte #32071
PBN ID (hist.): 32071
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.