Stabilizacja oksydacyjno-redukcyjna ekologicznej kiełbasy surowo dojrzewającej z dodatkiem probiotycznego szczepu Lactobacillus casei ŁOCK 0900 i serwatki kwasowej.
Opis bibliograficzny
Stabilizacja oksydacyjno-redukcyjna ekologicznej kiełbasy surowo dojrzewającej z dodatkiem probiotycznego szczepu Lactobacillus casei ŁOCK 0900 i serwatki kwasowej. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : IV Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 24-26 kwietnia 2013 r. [b.m.], [b.w.], 2013. - S. 9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : IV Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 24-26 kwietnia 2013 r,
Wydawca:
[b.w.], 2013. - S. 9
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2014 13:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32195) wydawnictwo zwarte #32195
PBN ID (hist.): 32195
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.