Ocena stabilności oksydacyjnej produktów mięsnych surowo dojrzewających po długotrwałym przechowywaniu.
Opis bibliograficzny
Ocena stabilności oksydacyjnej produktów mięsnych surowo dojrzewających po długotrwałym przechowywaniu. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: I Krajowa Konferencja Naukowa Doktorantów : Nauki przyrodnicze kreują przyszłość, Lublin, 12 października 2013r., Książka abstraktów S. 81. [b.m.], [b.w.], [2013], 978-83-938218-0-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
I Krajowa Konferencja Naukowa Doktorantów : Nauki przyrodnicze kreują przyszłość, Lublin, 12 października 2013r., Książka abstraktów, S. 81
Wydawca:
[b.w.], [2013]
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 marca 2014 11:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:18 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-938218-0-8
BPP ID: (59, 32236) wydawnictwo zwarte #32236
PBN ID (hist.): 32236
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.