Quality of gluten-free products in the consumers’ evaluation = Jakość bezglutenowych produktów mięsnych w ocenie konsumenta.
Opis bibliograficzny
Quality of gluten-free products in the consumers’ evaluation = Jakość bezglutenowych produktów mięsnych w ocenie konsumenta. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, KINGA STOPA. W: Selected problems in the field of nutrition and food production = Wybrane problemy z zakresu żywienia i produkcji żywności / The monograph edited by Professor Dr Assoc. Eng. Danuta Kołożyn-Krajewska Częstochowa 2013, School of Graduate Studies in Hospitality Management and Tourism in Częstochowa, s. 84-96, il., bibliogr., sum., streszcz. [tekst także w j. polskim], 978-83-933915-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Selected problems in the field of nutrition and food production = Wybrane problemy z zakresu żywienia i produkcji żywności / The monograph edited by Professor Dr Assoc. Eng. Danuta Kołożyn-Krajewska, s. 84-96
Wydawca:
School of Graduate Studies in Hospitality Management and Tourism in Częstochowa
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.94 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 marca 2014 10:58 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 09:07 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-933915-3-0
BPP ID: (59, 32261) wydawnictwo zwarte #32261
PBN ID (hist.): 32261
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.