Antyoksydacyjne właściwości pąków wybranych odmian leszczyny uprawnej (Corylus L.).
Opis bibliograficzny
Antyoksydacyjne właściwości pąków wybranych odmian leszczyny uprawnej (Corylus L.). [AUT.] MAGDALENA GANTNER, AGNIESZKA NAJDA. W: Zioła - leki, żywność, kosmetyki. 14 Sejmik Zielarski, Żerków, 25-26 maja 2012 r. [Poznań], {b.w.], 2012. - S. 43.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zioła - leki, żywność, kosmetyki. 14 Sejmik Zielarski, Żerków, 25-26 maja 2012 r,
Wydawca:
{b.w.], 2012. - S. 43
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2014 09:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32348) wydawnictwo zwarte #32348
PBN ID (hist.): 32348
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.