The use of polymorphism of selected proteins in the egg content in the breeding of laying hens.
Opis bibliograficzny
The use of polymorphism of selected proteins in the egg content in the breeding of laying hens. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JANUSZ TARKOWSKI, JUSTYNA BATKOWSKA. W: "Science for poultry practice - poultry practice for science" : XVIII International poultry symposium PB WPSA, Rogów 4-6 September 2006 / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [Warszawa], [Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego], 2006, S. 25-29, il., bibliogr., streszcz., sum, 83-7244-755-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
"Science for poultry practice - poultry practice for science" : XVIII International poultry symposium PB WPSA, Rogów 4-6 September 2006 / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, S. 25-29
Wydawca:
[Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego], 2006
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2014 11:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 grudnia 2017 10:27 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7244-755-1
BPP ID: (59, 32436) wydawnictwo zwarte #32436
PBN ID (hist.): 32436
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.