Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

A comparison of quality between fresh and dried eggshells laid by Greenleg Partridge, Polbar, Sussex and Rhode Island Red Chickens.

Opis bibliograficzny

A comparison of quality between fresh and dried eggshells laid by Greenleg Partridge, Polbar, Sussex and Rhode Island Red Chickens. [AUT.] MAGDALENA GRYZIŃSKA, KAROLINA PRASOŁ, GABRIEL PRASOŁ. W: XVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie (PO WPSA) : Materiały konferencyjne, Kiekrz k. Poznania 6-8 września 2005. Poznań, AR w Poznaniu, 2005, - S. 66.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie (PO WPSA) : Materiały konferencyjne, Kiekrz k. Poznania 6-8 września 2005,
Wydawca:
AR w Poznaniu, 2005, - S. 66
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2014 10:33
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:19

Identyfikatory

BPP ID: (59, 32457) wydawnictwo zwarte #32457
PBN ID (hist.): 32457

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się