A comparison of quality between fresh and dried eggshells laid by Greenleg Partridge, Polbar, Sussex and Rhode Island Red Chickens.
Opis bibliograficzny
A comparison of quality between fresh and dried eggshells laid by Greenleg Partridge, Polbar, Sussex and Rhode Island Red Chickens. [AUT.] MAGDALENA GRYZIŃSKA, KAROLINA PRASOŁ, GABRIEL PRASOŁ. W: XVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie (PO WPSA) : Materiały konferencyjne, Kiekrz k. Poznania 6-8 września 2005. Poznań, AR w Poznaniu, 2005, - S. 66.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie (PO WPSA) : Materiały konferencyjne, Kiekrz k. Poznania 6-8 września 2005,
Wydawca:
AR w Poznaniu, 2005, - S. 66
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2014 10:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32457) wydawnictwo zwarte #32457
PBN ID (hist.): 32457
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.