Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ choliny i betainy na wskaźniki antyoksydacyjne krwi indyczek.

Opis bibliograficzny

Wpływ choliny i betainy na wskaźniki antyoksydacyjne krwi indyczek. [AUT.] MAGDALENA KRAUZE, MONIKA CENDROWSKA-PINKOSZ, WOJCIECH DWORZAŃSKI, IWONA ŁUSZCZEWSKA-SIERAKOWSKA, MAGDALENA GRYZIŃSKA. W: XXXI Congress of the Polish Anatomical Society, 27th-30th June, 2013 124-125. [Strzelinko], [b.w.], 2013, 978-83-602538-3-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXXI Congress of the Polish Anatomical Society, 27th-30th June, 2013, 124-125
Wydawca:
[b.w.], 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2014 14:59
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:19

Identyfikatory

ISBN: 978-83-602538-3-0
BPP ID: (59, 32488) wydawnictwo zwarte #32488
PBN ID (hist.): 32488

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się