Wpływ metody utrwalania cebuli zwyczajnej (Allium Cepa L.) na wybrane parametry suszu.
Opis bibliograficzny
Wpływ metody utrwalania cebuli zwyczajnej (Allium Cepa L.) na wybrane parametry suszu. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. W: XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r s. 242. Kraków, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-937001-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r, s. 242
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 kwietnia 2014 10:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2017 09:14 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-0-3
BPP ID: (59, 32540) wydawnictwo zwarte #32540
PBN ID (hist.): 32540
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.