Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane właściwości biologiczne antocyjanów z fasoli adzuki kiełkowanej w warunkach stresów abiotycznych.

Opis bibliograficzny

Wybrane właściwości biologiczne antocyjanów z fasoli adzuki kiełkowanej w warunkach stresów abiotycznych. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, MONIKA KARAŚ, URSZULA ZŁOTEK, BARBARA BARANIAK. W: XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r S. 249-250. Kraków, 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-937001-0-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r, S. 249-250
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 kwietnia 2014 10:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:20

Identyfikatory

ISBN: 978-83-937001-0-3
BPP ID: (59, 32541) wydawnictwo zwarte #32541
PBN ID (hist.): 32541

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się