Postrzeganie żywności ekologicznej przez mieszkańców województwa lubelskiego.
Opis bibliograficzny
Postrzeganie żywności ekologicznej przez mieszkańców województwa lubelskiego. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MICHAŁ ODZIOBA. W: Nowoczesne trendy w żywieniu i produkcji żywności : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa 2013, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, s. 243-254, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-933915-1-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nowoczesne trendy w żywieniu i produkcji żywności : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej, s. 243-254
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 maja 2014 12:31 |
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 12:24 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-933915-1-6
BPP ID: (59, 32627) wydawnictwo zwarte #32627
PBN ID (hist.): 32627
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.