Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Postrzeganie żywności ekologicznej przez mieszkańców województwa lubelskiego.

Opis bibliograficzny

Postrzeganie żywności ekologicznej przez mieszkańców województwa lubelskiego. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MICHAŁ ODZIOBA. W: Nowoczesne trendy w żywieniu i produkcji żywności : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa 2013, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, s. 243-254, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-933915-1-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowoczesne trendy w żywieniu i produkcji żywności : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej, s. 243-254
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:8 maja 2014 12:31
Ostatnia aktualizacja:19 lutego 2019 12:24

Identyfikatory

ISBN: 978-83-933915-1-6
BPP ID: (59, 32627) wydawnictwo zwarte #32627
PBN ID (hist.): 32627

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się