Charakterystyka związków fenolowych sałaty i cebuli oraz ocena aktywności antyoksydacyjnej bioaktywnych składników tych warzyw.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka związków fenolowych sałaty i cebuli oraz ocena aktywności antyoksydacyjnej bioaktywnych składników tych warzyw. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, IWONA KOWALSKA, ŁUKASZ PECIO, I RUSECKA. W: Naturalne substancje roślinne - aspekty strukturalne i aplikacyjne: III krajowa konferencja, Puławy, 4-6 września 2013 r. : materiały konferencyjne S. 114-115, il. Puławy, IUNG Zakład Biochemii i Jakości Plonów. Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa. Państwowy Instytut Badawczy, [2013], 978-83-7562-140-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Naturalne substancje roślinne - aspekty strukturalne i aplikacyjne: III krajowa konferencja, Puławy, 4-6 września 2013 r. : materiały konferencyjne, S. 114-115
Wydawca:
IUNG Zakład Biochemii i Jakości Plonów. Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa. Państwowy Instytut Badawczy, [2013]
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 maja 2014 14:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:20 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7562-140-2
BPP ID: (59, 32672) wydawnictwo zwarte #32672
PBN ID (hist.): 32672
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.