Development of baking methods of organic spelt bread with a reduced mycotoxins content.
Opis bibliograficzny
Development of baking methods of organic spelt bread with a reduced mycotoxins content. [AUT.] EWA SOLARSKA, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, MARZENA MARZEC. W: Second International Conference on Organic Food Quality and Health Research, Warsaw June 5–7, 2013, Book of abstract / ed. Johannes Kahl, Ewa Rembiałkowska, Aneta Zaałecka, Grzegorz Lesiński S. 77. Warszawa, Warsaw University of Life Sciences Press, 2013, 978-83-7583-454-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Second International Conference on Organic Food Quality and Health Research, Warsaw June 5–7, 2013, Book of abstract / ed. Johannes Kahl, Ewa Rembiałkowska, Aneta Zaałecka, Grzegorz Lesiński, S. 77
Wydawca:
Warsaw University of Life Sciences Press, 2013
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 maja 2014 10:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.fqh2013.org/book-abstracts0.…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7583-454-3
BPP ID: (59, 32688) wydawnictwo zwarte #32688
PBN ID (hist.): 32688
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.