Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Physical and chemical properties comparison of fungal and crustaceous chitosan.

Opis bibliograficzny

Physical and chemical properties comparison of fungal and crustaceous chitosan. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK, JÓZEF GROCHOWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JANUSZ KALBARCZYK, KRZYSZTOF TOMASIEWICZ. W: Advanced Food Processing and Quality Management : 8th CIGR Section VI International Technical Symposium, November 3-7, 2013, Guangzhou,China, Incorporating 1st International Congress on Contemporary Food Science and Engineering. China, CIGR Committee, 2013. - S. 310.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Advanced Food Processing and Quality Management : 8th CIGR Section VI International Technical Symposium, November 3-7, 2013, Guangzhou,China,
Wydawca:
CIGR Committee, 2013. - S. 310
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 33223) wydawnictwo zwarte #33223
PBN ID (hist.): 33223

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2014 08:35
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:22

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się