Jakość jaj kurzych w czasie przechowywania w zależności od sposobu ich pakowania= Quality of then eggs during storage depending on their packing method.
Opis bibliograficzny
Jakość jaj kurzych w czasie przechowywania w zależności od sposobu ich pakowania= Quality of then eggs during storage depending on their packing method. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI. W: XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r. [Kazimierz Dolny], [b.w.], [2014]. - S. 184-185.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r,
Wydawca:
[b.w.], [2014]. - S. 184-185
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 września 2014 08:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 33353) wydawnictwo zwarte #33353
PBN ID (hist.): 33353
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.