Wpływ chelatu glicynowego cynku na jakość kości udowej kurcząt brojlerów = Effect of zine glycinate chelate on the quality of the femur bone of broiler chickens.
Opis bibliograficzny
Wpływ chelatu glicynowego cynku na jakość kości udowej kurcząt brojlerów = Effect of zine glycinate chelate on the quality of the femur bone of broiler chickens. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KORNEL KASPEREK, GRAŻYNA JEŻEWSKA-WITKOWSKA, RENATA KLEBANIUK, SZYMON SROKA. W: XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r. [Kazimierz Dolny], [b.w.] [2014], - S. 198-199.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r,
Wydawca:
[b.w.] [2014], - S. 198-199
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 września 2014 08:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 33354) wydawnictwo zwarte #33354
PBN ID (hist.): 33354
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.