The effect of locust bean gum on textural, rheological properties and meltability of acid casein processed cheese analogues.
Opis bibliograficzny
The effect of locust bean gum on textural, rheological properties and meltability of acid casein processed cheese analogues. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, WALDEMAR GUSTAW, MACIEJ NASTAJ. W: 18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th – 16th May 2013. [Poznań], [b.w.], 2013, - S. 145.
Szczegóły publikacji
Źródło:
18th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologist 2nd International Session : Quo vadis alimentum?, Poznań, 14th – 16th May 2013,
Wydawca:
[b.w.], 2013, - S. 145
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 października 2014 12:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 33570) wydawnictwo zwarte #33570
PBN ID (hist.): 33570
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.