Zasady zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w wybranym zakładzie przemysłu owocowo-warzywnego.
Opis bibliograficzny
Zasady zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w wybranym zakładzie przemysłu owocowo-warzywnego. [AUT.] ANNA PECYNA, HALINA PAWLAK. W: Nowe tendencje w zarządzaniu. Tom V / redakcja Marek Pawlak Lublin, Wydawnictwo KUL, 2014, s. 237-247, il., bibliogr, 978-83-7702-877-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nowe tendencje w zarządzaniu. Tom V / redakcja Marek Pawlak, s. 237-247
Wydawca:
Wydawnictwo KUL, 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 stycznia 2015 15:27 |
Ostatnia aktualizacja: | 5 lipca 2019 12:25 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7702-877-3
BPP ID: (59, 33935) wydawnictwo zwarte #33935
PBN ID (hist.): 33935
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.