Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zasady zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w wybranym zakładzie przemysłu owocowo-warzywnego.

Opis bibliograficzny

Zasady zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w wybranym zakładzie przemysłu owocowo-warzywnego. [AUT.] ANNA PECYNA, HALINA PAWLAK. W: Nowe tendencje w zarządzaniu. Tom V / redakcja Marek Pawlak Lublin, Wydawnictwo KUL, 2014, s. 237-247, il., bibliogr, 978-83-7702-877-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowe tendencje w zarządzaniu. Tom V / redakcja Marek Pawlak, s. 237-247
Wydawca:
Wydawnictwo KUL, 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:13 stycznia 2015 15:27
Ostatnia aktualizacja:5 lipca 2019 12:25

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7702-877-3
BPP ID: (59, 33935) wydawnictwo zwarte #33935
PBN ID (hist.): 33935

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się