Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwość wykorzystania polimorfizmu białek mleka krów różnych ras w ocenie wartości odżywczej i przydatności technologicznej mleka.

Opis bibliograficzny

Możliwość wykorzystania polimorfizmu białek mleka krów różnych ras w ocenie wartości odżywczej i przydatności technologicznej mleka. [AUT.] ANNA WOLANCIUK. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : VIII konferencja naukowa doktorantów : [12-13 kwietnia 2010 r.] S. 61-62. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010, 978-83-7259-185-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : VIII konferencja naukowa doktorantów : [12-13 kwietnia 2010 r.], S. 61-62
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 stycznia 2015 17:10
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:25

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-185-2
BPP ID: (59, 33951) wydawnictwo zwarte #33951
PBN ID (hist.): 33951

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się