Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ekologiczne metody produkcji pieczywa i produktów zbożowych oraz metody wydłużania trwałości, świeżości i parametrów przechowalniczych tych wyrobów.

Opis bibliograficzny

Ekologiczne metody produkcji pieczywa i produktów zbożowych oraz metody wydłużania trwałości, świeżości i parametrów przechowalniczych tych wyrobów. [AUT.] EWA SOLARSKA, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, MARZENA MARZEC. W: Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2012 roku Warszawa Falenty, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2013, 71-85, il, 978-83-62416-51-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2012 roku, 71-85
Wydawca:
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.60
Rekord utworzony:14 stycznia 2015 11:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:25

Identyfikatory

ISBN: 978-83-62416-51-6
BPP ID: (59, 33961) wydawnictwo zwarte #33961
PBN ID (hist.): 33961

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się