Fructo-oligosacharides from Jerusalem artichoke and their effects on rheological and texture properties of yogurt.
Opis bibliograficzny
Fructo-oligosacharides from Jerusalem artichoke and their effects on rheological and texture properties of yogurt. [AUT.] T. KRIVOROTOVA, JOLANTA SEREIKAITE, PAWEŁ GLIBOWSKI. W: EuroFoodChemXVII, Istambul, Turkey, 7-10 May 2013. Book of Abstracts / edited by Hamit Kӧksel S. 636, bibliogr. [Istambul], Hacettepe University, Food Engineering Department, 2013, 978-605-63935-0-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EuroFoodChemXVII, Istambul, Turkey, 7-10 May 2013. Book of Abstracts / edited by Hamit Kӧksel, S. 636
Wydawca:
Hacettepe University, Food Engineering Department, 2013
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2015 09:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:27 |
Identyfikatory
ISBN: 978-605-63935-0-1
BPP ID: (59, 34347) wydawnictwo zwarte #34347
PBN ID (hist.): 34347
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.