Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fructo-oligosacharides from Jerusalem artichoke and their effects on rheological and texture properties of yogurt.

Opis bibliograficzny

Fructo-oligosacharides from Jerusalem artichoke and their effects on rheological and texture properties of yogurt. [AUT.] T. KRIVOROTOVA, JOLANTA SEREIKAITE, PAWEŁ GLIBOWSKI. W: EuroFoodChemXVII, Istambul, Turkey, 7-10 May 2013. Book of Abstracts / edited by Hamit Kӧksel S. 636, bibliogr. [Istambul], Hacettepe University, Food Engineering Department, 2013, 978-605-63935-0-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EuroFoodChemXVII, Istambul, Turkey, 7-10 May 2013. Book of Abstracts / edited by Hamit Kӧksel, S. 636
Wydawca:
Hacettepe University, Food Engineering Department, 2013
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 lutego 2015 09:25
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:27

Identyfikatory

ISBN: 978-605-63935-0-1
BPP ID: (59, 34347) wydawnictwo zwarte #34347
PBN ID (hist.): 34347

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się