Zawartość białek serwatkowych w mleku krów różnych ras z uwzględnieniem wpływu ich wieku i fazy laktacji.
Opis bibliograficzny
Zawartość białek serwatkowych w mleku krów różnych ras z uwzględnieniem wpływu ich wieku i fazy laktacji. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR MAREK. W: Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji]. [Lublin], [b.w.], [2012]. - S. 26.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji],
Wydawca:
[b.w.], [2012]. - S. 26
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2015 16:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34401) wydawnictwo zwarte #34401
PBN ID (hist.): 34401
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.