Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ okresu dojrzewania na zmianę jakości fizykochemicznej, sensorycznej i tekstury mięsa różnych kategorii i typów użytkowych bydła.

Opis bibliograficzny

Wpływ okresu dojrzewania na zmianę jakości fizykochemicznej, sensorycznej i tekstury mięsa różnych kategorii i typów użytkowych bydła. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI. W: I Letnia Szkoła Młodych Naukowców, Lublin-Urszulin,16-18 maja 2014. [b.m.], [b.w.], [2014]. - S. 44.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
I Letnia Szkoła Młodych Naukowców, Lublin-Urszulin,16-18 maja 2014,
Wydawca:
[b.w.], [2014]. - S. 44
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 marca 2015 13:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:28

Identyfikatory

BPP ID: (59, 34484) wydawnictwo zwarte #34484
PBN ID (hist.): 34484

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się