Zastosowanie metod spektroskopowych w oznaczaniu pozostałości pestycydów w żywności.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie metod spektroskopowych w oznaczaniu pozostałości pestycydów w żywności. [AUT.] RENATA CZECZKO, ANNA CIOŁEK, MACIEJ WNUK. W: Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin 2013, Wydaw. UMCS, s. 245-255, il., bibliogr, 978-83-937272-0-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego, s. 245-255
Wydawca:
Wydaw. UMCS
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 3 marca 2015 09:51 |
Ostatnia aktualizacja: | 18 lutego 2019 10:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937272-0-9
BPP ID: (59, 34493) wydawnictwo zwarte #34493
PBN ID (hist.): 34493
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.